Professionals

Deze pagina is alleen voor zorgverleners bedoeld.

Bent u arts, verloskundige of zorgprofessional, dan vindt u op deze pagina meer informatie over de Etherena TCu380A. Deze pagina's zijn niet bedoeld voor zorgconsumenten.

Plaatsings instructie

Plaatsing van een koperspiraal is nog nooit zo eenvoudig geweest. Hier vindt u de instructie voor het plaatsen van een Etherena TCu380A.

Demomodel

Heeft u van ons een demo model Etherena ontvangen? Voor demonstratie doeleinden kunt u de Etherena hergebruiken. Kijk hier voor meer informatie.

Vervangingsregeling 

Plaatsing van de Etherena is eenvoudig. Toch kan het gebeuren dat een plaatsing niet lukt. Geen zorgen, wij garanderen dat de zorgconsument dan geen kosten maakt.

Specificaties

Wilt u meer weten over de specificaties van de de Etherena. Of wilt u deze vergelijken met enkele andere koperspiralen. Kijk dan hier voor meer informatie.

Arts / verloskundige

De Etherena TCu380A koperspiraal is een hormoonvrije spiraal met een eenvoudig inbrengmechanisme. Speciaal ontwikkeld om het inbrengen door u als zorgprofessional te vergemakkelijken. U heeft slechts 1 hand nodig en de spiraal hoeft niet aangeraakt te worden. 

De TCu380A is een wereldwijd zeer veel gebruikte koperspiraal. De Etherena TCu380A wordt geleverd inclusief sonde.

Plaatsingsgarantie! Gaat een plaatsing onverhoopt niet goed? Geen probleem! Wij vergoeden de Etherena TCu380A koperspiraal kostenloos. Neem contact op met ons en wij zorgen voor een vervangende koperspiraal.

Meer weten of een sample aanvragen? Of de inkoopcondities weten? Vul dan het contact formulier in en wij nemen direct contact met u op.  Natuurlijk kunt u ons ook altijd bellen!

Apotheker

De Be Free koperspiralen zijn via de groothandel te bestellen.

Etherena TCu380A Be Free: ZI 16936221. Z-index naam; ETHERENA TCU380A BE FREE IUD KOPERSPIRAAL 36MM

Naast de Etherena heeft MML Medical nog meer koperspiralen in haar portfolio:

TCu 380A Be Free: ZI 16729919
Multi-arm CU 375 standaard Be Free: ZI 16732464
Multi-arm CU 375 short Be Free: ZI 16732456

Meer weten? Of additionele condities bespreken? Neem contact met ons op.

Koperspiraal Etherena TCu380A Be Free specificaties
Koperspiralen vergelijkingstabel Etherena TCu380A Be Free

* De keuze voor het juiste product bij een bepaalde uteruslengte is aan de zorgverlener.

Dit overzicht is met veel zorg samengesteld. MML aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden of onvolledigheden. Deze tabel bevat niet alle in Nederland beschikbare koperspiralen. Wilt u weten welke koperspiralen nog meer beschikbaar zijn, raadpleeg dan uw zorgverlener.

Contact

De Etherena TCu 380A koperspiraal wordt in Nederland gedistribueerd door MML-Medical BV en worden geproduceerd door Pregna International LTD uit India (een van de grootste fabrikanten van spiralen ter wereld).

MML-Medical
Terborgseweg 62
7064 AH Silvolde
T +31 (0)315-642645
F +31 (0)315-640274
E info@mml-medical.nl

Stel een vraag

Delen

Privacystatement          © MML-Medical