Wat kost een Etherena koperspiraal?

De koperspiraal Etherena TCu380A Be Free kost € 68,82 (voor 10 jaar bescherming).

Verkrijgbaar via apotheken in Nederland en via onze website.

Bij vrouwen onder de 21 jaar wordt het spiraaltje vergoed door de zorgverzekeraar. Het spiraal moet dan met een recept wordt opgehaald bij een apotheek.
Bent u tussen de 18 en 21 jaar, dan worden de kosten wel verrekend met het eigen risico.

Etherena TCu380A Be Free

Etherena TCu380A Be Free

 Biedt 10 jaar bescherming tegen zwangerschap.

Bestel hem hier online zonder verzendkosten d.m.v. kortingscode GVK! 

€ 68,82

BESTEL

Apotheek

U kunt de Etherena koperspiraal (met een recept) ook bestellen in de apotheek. Uw apotheek registreert dan het koperspiraal in de computer in uw medicijnlijst en kan hier medicatiebewaking op uitvoeren.

Koperspiraal plaatsen kosten

Het plaatsen van een koperspiraal kost geld. Soms wordt het plaatsen vergoed door de zorgverzekeraar. De kosten van het plaatsen van het spiraaltje kunnen verschillen per zorgverlener. Bij de gynaecoloog, huisarts of verloskundige kunt u verschillende kosten kwijt zijn. De spiraal wordt in uw baarmoeder geplaatst, daarom moet u altijd een spiraal laten plaatsen door een van genoemde professionals!

Huisarts.
Uw huisarts kan het spiraaltje plaatsen. Wilt u het spiraaltje laten plaatsen door de huisarts, dan worden de kosten voor het plaatsen van het spiraal volledig vergoed. De koperspiraal, moet u zelf betalen als u ouder bent dan 21 jaar en geen aanvullende verzekering hebt voor anticonceptie.

Gynaecoloog.
Laat u de spiraal plaatsen door de gynaecoloog, dan worden alle kosten vergoed. Let op, de kosten worden wel verrekend met het eigen risico. Vraag naar de kosten, want die verschillen per ziekenhuis.  Informeer bij uw zorgverzekeraar naar de vergoeding!

Verloskundige.
Vraag uw lokale verloskundige naar de kosten en mogelijkheden van plaatsen.

Contact

De Etherena TCu 380A koperspiraal wordt in Nederland gedistribueerd door MML-Medical BV en worden geproduceerd door Pregna International LTD uit India (een van de grootste fabrikanten van spiralen ter wereld).

MML-Medical
Terborgseweg 62
7064 AH Silvolde
T +31 (0)315-642645
F +31 (0)315-640274
E info@mml-medical.nl

Stel een vraag

Delen

Privacystatement          © MML-Medical