Demomodel

Het demonstratie model van de Etherena die u ontvangen heeft, is een ‘normale versie’ van de Etherena. Wilt u dit model inzetten als demo model en meerdere keren gebruiken voor demonstratie doeleinden, dan moeten enkele handelingen worden doorlopen. Bekijk hier het filmpje om deze handelingen te zien.

*  De Etherena is niet ontworpen voor herhaaldelijk gebruik. Voor demonstratiedoeleinden kan dit echter wel wenselijk zijn. Het vaker gebruiken van het mechanisme (laden en ontplooien) zal er toe leiden dat de terugkeer van de T in de oorspronkelijke T positie steeds langzamer gaat. Ook kan het opvouwen en uitschuiven uiteindelijk niet meer goed lukken. Dit is niet te voorkomen en een mechanisch gevolg van het telkens buigen van de T. Vraag in dat geval een nieuw gratis demomodel bij ons aan.

Contact

De Etherena TCu 380A koperspiraal wordt in Nederland gedistribueerd door MML-Medical BV en worden geproduceerd door Pregna International LTD uit India (een van de grootste fabrikanten van spiralen ter wereld).

MML-Medical
Terborgseweg 62
7064 AH Silvolde
T +31 (0)315-642645
F +31 (0)315-640274
E info@mml-medical.nl

Stel een vraag

Delen

Privacystatement          © MML-Medical